Ingrediente:
1. Morcovii se trec prin răzătoarea cu ochiuri mari și împreună cu ceapa tăiată peștișori se pun la călit în ulei.
2. Când s-au înmuiat, se adaugă ciupercile, se presară sare și piper și se lasă pe foc până ce se evaporă apa pe care o lasă ciupercile.
3. Se fierb pastele, se scurg și se adaugă în tigaie peste
legume.
4. Se mai lasă 5 minute, se trage tigaia de pe foc și se pune busuioc.
Sursa foto:Shutterstock
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Cu colăcei și celulită! Așa arată cea mai râvnită femeie din lume! Toți o felicită pentru curajul de a se fotografia așa
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_85e846518dccf349af04776881650cc7.jpg)
Parteneri