Ingrediente
1. În unt topit se pun la călit ciupercile feliate.
2. După ce se evaporă apa pe care o lasă ciupercile, se toarnă smântâna și se fierbe maximum 5 minute. Se potrivește gustul sosului de sare și piper.
3. Între timp, se pun pastele la fiert în apă cu sare, conform indicațiilor de pe ambalajul de paste.
4. Se scurg, se pun peste sosul cu ciuperci și se mai lasă 5 minute împreună, pe foc.
Sursa foto: Shutterstock
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_1142c205b6ffa563ca2293f442cad30d.jpg)
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Cristina Bălan, umilită într-o parcare pentru cei cu handicap. Ce s-a intamplat? Micuții ei erau de față
Advertorial
Zile libere în 2022. Când vor fi zile libere și sărbători naționale în 2022
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri