Ingrediente
Pentru partea albă:
- 500 ml smântână de gătit
- 100 ml lapte
- 60 g zahăr pudră
- 2 banane
- 9 g gelatină
Pentru stratul de ciocolată:
- 100 g ciocolată neagră
- 100 ml smântână de gătit
1. Într-o cratiță, se amestecă smântâna, laptele, zahărul și bananele fărâmițate. Se pun la foc mic și, după ce a dat într-un clocot, se trage de pe foc, se mixează și i se adaugă gelatina preparată. Se amestecă și se repartizează în forme care se dau la rece pentru 4 ore.
2. Pentru stratul de ciocolată, se încălzește smântâna, se trage de pe foc și se pune în ea ciocolata și se amestecă.
3. Se lasă să se răcorească și se toarnă peste stratul alb din forme. Formele cu panna cotta cu ciocolată se repun la frigider pentru 2 ore.
Sursa foto: Shuterstock
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri