Ingrediente
Preparare:
1. Ciupercile se trec sub un jet
de apă rece, se scurg bine, se
taie felii subțiri, se adaugă sare
și piper după gust și apoi se
repartizează în patru vase mici
de cuptor.
2. Feliile de brânză se repartizează
câte două în fiecare vas,
peste ciuperci.
3. Ouăle se separă, pe rând și,
pe masura separării, albușul se
pune peste brânză.
4. Se dau la cuptor pentru
15 de minute, se scot, se așază
galbenușurile și se continuă
coacerea pâna ce și acestea sunt
făcute. Se ornează cu roșioare.
Sursa foto: Shutterstock
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Doi pescari au găsit o sticlă în mijlocul râului, scris din 1989. După ce l-au citit, au izbucnit în lacrimi
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri