Ingrediente
1. Se încinge uleiul într-o tigaie încăpătoare şi se pune ceapa la călit.
2. Se adaugă şofranul, cardamomul, cuişoarele, scorţişoara, ghimbirul şi orezul.
3. Se amestecă bine pentru ca orezul să fie bine acoperit de condimente şi separat se încălzeşte supa.
4. Se toarnă apoi supa peste orez, se sărează şi se lasă la fiert 20 de minute, cu capac. Acest orez indian se serveşte cu pui la grătar.
Sursa foto: Shutetrstock
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_20b9f50a0f153364f48857169651af0a.jpg)
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Ce a făcut Mădălina Ghenea la Cannes? I-a lăsat pe toți cu gura căscată! S-a întâmplat chiar în gală! FOTO
Advertorial
Zile libere în 2022. Când vor fi zile libere și sărbători naționale în 2022
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri