Ingrediente:

  • un dovleac de 1,5 kg
  • 8 linguri orez
  • o conservă mică fasole, după gust
  • 350 g ciuperci proaspete
  • o ceapă
  • 2 linguri boabe de porumb
  • 150 ml supă
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 1. Dovleacul se spală la exterior și apoi i se taie un capac prin care se scot semințele.
    2. Se scobește apoi pentru a scoate miezul care se toacă mărunt.
    3. Se taie ciupercile care se amestecă cu porumbul trecut prin apă și scurs, orezul, ceapa tăiată mărunt și fasolea trecută si ea sub un jet de apă și scursă. Se adaugă miezul de dovleac, sare și piper.
    4. Se umple dovleacul, se toarnă supă, se unge dovleacul cu ulei, se îmbracă în folie de aluminiu și se așază într-un vas de cuptor. Se lasă o ora la cuptor.

    Sursa foto: Shutterstock