Ingrediente: ● 125 g orez cu bob rotund ● 100 g zahăr ● 600 ml lapte ● o păstaie de vanilie
Pentru servit: ● scorțișoară
Mod de preparare: 1. Orezul se spală și se pune la fiert în apă clocotită timp de 10 minute, până se umflă puțin. 2. Separat, se pun într-un vas laptele, zahărul și păstaia de vanilie tăiată în două pe lung. Se fierbe puțin, apoi se pune orezul fiert în prealabil și bine scurs de apă. 3. Se amestecă încontinuu până dă în clocot. Se servește presărat cu scorțișoară.
Incearca si aceasta reteta de orez cu lapte, un desert rapid si delicios
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_1142c205b6ffa563ca2293f442cad30d.jpg)
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Cristina Bălan, umilită într-o parcare pentru cei cu handicap. Ce s-a intamplat? Micuții ei erau de față
Advertorial
Zile libere în 2022. Când vor fi zile libere și sărbători naționale în 2022
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri