Ingrediente
1. Se taie felii subțiri cartofii și
ceapa și se pun apoi la călit în
ulei.
2. Se acoperă și se lasă pe foc
aproximativ 10 minute.
3. Între timp, se bat ouăle și,
când cartofii și ceapa s-au
prăjit, se toarnă peste ouă și se
amestecă în afara focului.
4. Se presară cu sare și piper
și se pune amestecul în tigaia
răcită. Se mai lasă pe foc
15 minute.
Sursa foto:Shutterstock
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Doi pescari au găsit o sticlă în mijlocul râului, scris din 1989. După ce l-au citit, au izbucnit în lacrimi
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri