Pentru aluat:
►3 ouă
►o cană de untură
►250 g zahăr
►2 linguriţe bicarbonat
►zeamă de lămâie
►un kg făină
Pentru cremă:
►4 ouă
►un pachet margarină
►250 g zahăr
►2-3 linguri cacao
►o esenţă rom
►100 g alune
Pentru decor:
►zahăr pudră
►topping de ciocolată
1. Se frământă un aluat din ouă, făină, untură, zahăr şi bicarbonat.
2. Coca rezultată se împarte în mai multe bucăţi, din care se fac biluţe, ce se coc pe aragaz într-o formă specială de nuci.
3. Între timp, se prepară crema. Într-o cratiţă, se amestecă ouăle cu zahărul şi se pun pe foc. Se lasă să fiarbă, după care se adaugă margarina şi cacaua.
4. După ce s-a răcit crema, se adaugă esenţa de rom şi alunele mărunţite.
5. Se umplu cojile cu crema şi se ornează cu zahăr pudră şi ciocolată.