Ingrediente pentru mușchi fraged de vită:

● o bucată mușchi de vită
● o linguriță făină de muștar
● o linguriță făină

● sare

● piper
● 4 cepe mari

● 2 linguri ulei

Pentru garnitură:

● cartofi copți

● verdeață, pentru decor

● salată de varză roșie
● fasole verde fiartă

1. În tava de copt se așază un strat de ceapă tăiată peștișori și amestecată cu ulei.
2. Separat, se amestecă făina cu făina de muștar, sare și piper.
3. Se freacă apoi bucata de mușchi de vită cu amestecul de făină și condimente și se așază peste ceapă, în tavă.
4. Se lasă la cuptor timp de 35 de minute, daca se dorește o friptură în sânge, încă 30 de minute, dacă se dorește aproape făcută, și încă
30 de minute, daca se dorește o friptură foarte bine făcută. Se lasă apoi să se odihnească 10 minute înainte de tăiere.
5. Se porționează și se servește alături de o garnitură de cartofi copți asezonați cu verdeață proaspăt tocată, fasole verde și salată de varză roșie.