Credit foto:Shutterstock

Ingrediente
● 500 g mușchi filé porc
● 250 g cuşcuş
● 250 ml supă de vită, pui sau
legume
● 2-3 linguri ulei
● o lingură sos pesto
● 200 ml apă
● sare ● piper
● cimbru

Preparare:
1. Mușchiul se spală și se
condimentează cu sare, piper
și cimbru.
2. Se pune apoi într-un vas cu
2 linguri de ulei și 200 ml apă,
se acoperă cu folie alimentară
și se dă la cuptor 30 de minute.
Pentru a se rumeni frumos, se
îndepărtează folia și se mai ține
10 minute la cuptor.
3. Cușcușul se acoperă cu supă
fierbinte și se lasă 5-10 minute.
Se adaugă o lingură de ulei și
sosul pesto.
4. Se potriveşte de sare şi piper,
se amestecă şi se lasă 5 minute sa se odihneasca.
Se servește lângă friptură.