Ingrediente
►800 g mușchi de vită
►200 ml vin roșu
►3-4 linguri oțet balsamic
►sare
►piper negru măcinat
►cimbru uscat și verde
►o linguriță boia dulce
►2 cepe roșii
►un praf chili
►3-4 lingurițe ulei de măsline
►100 g unt
►un ardei iute
►2-3 lingurițe sos de soia
1. Se taie muşchiul de vită, se scot pielițele și se feliază. Se pun să fiarbă în apă cu 1-2 picături de ulei. După ce au fiert, se scot și se lasă să se scurgă în sită.
2.  Separat, se curăță ceapa roșie, se spală și se pasează cu blenderul. Pasta de ceapă se călește în untul amestecat cu uleiul de măsline. Se lasă să scadă și apoi se amestecă cu vinul roșu. Spre sfârșit, se adaugă sarea, piperul, boiaua dulce, zahărul, chili, oțetul balsamic și sosul de soia. Se amestecă ușor și se mai lasă
3-4 minute să clocotească.
3. Se iau bucățile de carne, se pun în sosul marinat și se lasă 3-4 ore. Se acoperă cu cimbru verde și uscat și se servesc cu alte garnituri, salate sau cartofi.