► Ingrediente
► 4 felii muşchi de vită
►o ceapă mică
►2 linguri ulei de bună calitate
►150 ml vin roşu sec
►o lingură unt
►o linguriţă piper negru boabe
►sare
► Preparare:
1. În tigaie, fără grăsime, se pun feliile de carne unse cu ulei să se prăjească 2 minute, pentru o carne roz, şi 5 minute pe fiecare parte, pentru o carne bine făcută.
2. Se scot feliile de carne şi în uleiul rămas se pune ceapa tocată mărunt, se căleşte un pic şi apoi se toarnă vinul. Se lasă să fiarbă 10 minute, până devine sticlos.
3. Se ia sosul de pe foc, se adaugă untul, sarea şi piperul măcinat mai mare.
4. Friptura se aduce la masă cu sos deasupra şi garnitură.
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Cu colăcei și celulită! Așa arată cea mai râvnită femeie din lume! Toți o felicită pentru curajul de a se fotografia așa
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_85e846518dccf349af04776881650cc7.jpg)
Parteneri