► Ingrediente
► 800 g muşchi de vită
► sare
► piper
► cimbru
► 100 ml vin roșu
► 3-4 linguri ulei de măsline
► o lingură zahăr
► 3-4 linguri oțet aromatic
► 300 g cuşcuş
► 50 g unt
Pentru garnitura de legume:
► 2-3 dovlecei
► 3 morcovi
► 4-5 căței usturoi
► 2 gogoșari

► Preparare:
1. Se feliază muşchiul în bucăți. Se condimentează cu sare, piper, ulei de floarea-soarelui, vin, zahăr, oțet balsamic și cimbru pasat. Se acoperă cu folie și se lasă câteva ore la frigider.
2. Separat, se pune apă cu sare la fiert și se lasă să clocotească. Se adaugă cuşcuşul și se fierbe aproximativ 30 de minute.
3. Se bagă carnea în cuptor și se pregătește garnitura de legume. Se spală, se taie și se călesc în unt sau ulei. Carnea se servește cu garnitura de legume și cuşcuş.