Ingrediente Mușchi de porc umplut

  • 800 g mușchi file de porc
  • 10-12 felii bacon
  • 6 roșii uscate
  • 3 linguri ulei
  • 2-3 felii șuncă uscată
  • o bilă mare mozarella
  • busuioc
  • oregano
  • un cățel usturoi

1. Se prepară întâi umplutura pentru mușchiul de porc. Roșiile uscate se scot din ulei, se lasă la scurs și apoi se toacă cât se poate de mărunt. Se pun într-un vas împreună cu busuioc și oregano.
2. Șunca se taie mărunt și se amestecă ușor cu roșiile, iar brânza se taie lamele. Se adaugă usturoiul pisat.
3. Mușchiul de porc se crestează pe lung, se pun peste el felii de brânză, apoi amestecul de șuncă și roșii.
4. Mușchiul de porc se învelește cu feliile de bacon, se leagă cu sfoară de bucătărie și se pune într-o tavă cu 3 linguri de ulei. Se lasă la cuptor aproximativ 30-45 minute, în funcție de mărimea mușchiului de porc.

Sursa foto:Northfoto/Colorise

Citește și: Mușchi cu brânză și roșii