► Ingrediente
► 500 g mușchi de porc
► 500 g ciuperci
► 100 g măsline
► piper
► sare
► 3 căței usturoi
► 100 g unt
► 2-3 linguri ulei de măsline
► 200 ml vin alb dulce
► o lingură zahăr
► 2-3 linguri smântână
► 2-3 linguri pesmet
► pătrunjel
► o legătură spanac
► Preparare:
1. Se curăță ciupercile. Se feliază mușchiul și se condimentează cu sare, piper și usturoi.
2. Se topește untul în tigaie și se rumenesc feliuțele de mușchi, apoi se pun în tavă cu vin, zahăr și ulei de măsline.
3. Se bagă în cuptor și se coc la foc moderat. Între timp, se topește restul de unt, se stinge cu puțin vin și se îngroașă cu pesmetul și smântâna. Se adaugă ciupercile și se lasă în continuare în cuptor, acoperită cu un capac. După ce s-au făcut, se servesc cu măsline, cu sos, cu pătrunjel și spanac.