Ingrediente pentru musaca românească:
● 6 cartofi
● 500 g carne tocată
● 2 cepe
● 4 linguri bulion
● 2 linguri ulei
● sare
● piper
1. Ceapa se taie mărunt și se pune la călit în ulei. Când s-a înmuiat, se adaugă carnea tocată și se amestecă încontinuu timp de 20 de minute. Se potrivește de sare și piper.
2. Într-o tavă de cuptor se așază alternativ felii de cartofi și carne tocată, având grijă ca ultimul strat să fie de cartofi.
3. Se toarnă bulionul desfăcut cu apă și se dă la cuptor pentru 40 de minute.
Prepară fără să mai stai pe gânduri această musaca de post!
Te invit să încerci și aceste chiftele în sos de smântână!
PARTENERIATE
Redactia.ro
După problemele cu drogurile, Fulgy a luat o decizie radicală! Ce face acum fiul Clejanilor
Parteneri
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_a9a9d42156616626d3caf66632524b89.jpg)
RetetePractice.ro
Cum prepari AFINATĂ de casă
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_f4d7d3747af31bec0243c5f7133d0791.jpg)
RetetePractice.ro
REȚETĂ SIMPLĂ de ZACUSCĂ cu vinete și ardei
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_75f7169fe850e26bb590aa5e96244099.jpg)