Ingrediente:
Pentru aluat:
Pentru sosul caramel:
1. Pentru aluat, untul tăiat cubulețe se amestecă cu făina folosind degetele. Apoi, se face un gol la mijloc, se pun ouăle, se adaugă cele două tipuri de zahăr și se amestecă până se transformă într-un aluat care se dă două ore la rece.
2. Pentru caramel, se fierbe frișca și se dă deoparte. Apoi, se pune zahărul pe foc, se amestecă pentru a se topi si, când ajunge la culoarea dorită, se adaugă imediat untul și frișca răcită. Se lasă să mai dea un clocot și se pun nucile imediat. Se amestecă.
3. Aluatul de tarte, de la rece, se întinde într-o foaie subțire, se taie pe măsura formelor de copt și se transferă în forme. Se pune amestecul de nuci și se dau la cuptor pentru 25 de minute. Se servesc reci.
Sursa foto: Shutterstock
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_20b9f50a0f153364f48857169651af0a.jpg)
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Ce s-a ales de sotul Israelei? Liviu Arteni si-a schimbat viata! Ce a ajuns sa faca? Tot gratie Israelei
Advertorial
Zile libere în 2022. Când vor fi zile libere și sărbători naționale în 2022
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri