Și noi intrăm câteodată în panică când vine vorba despre aperitive. Parcă am vrea ceva mai altfel, mai deosebit,nemaivăzut…dar aceste mini eclere sărate sunt pur și simplu perfecte!
Ingrediente
Pentru aluat:
Pentru umplutură:
1. Pentru aluat, se pun la fiert
apa cu untul şi, când s-a topit
acesta, se ia de pe foc şi se
pune toată făina odată.
2. Se amestecă bine, se repune
pe foc pentru a se usca şi apoi
se lasă la răcit. Se adaugă ouăle,
se potrivește gustul de sare şi
apoi aluatul se pune în poş.
3. În tava tapetată cu hârtie se
pun eclere lungi de 5-7 cm, care
se coc 15 minute la foc mare şi
10 minute la foc mediu. După
răcire, se taie în două pe lung.
4. Brânza se mixează cu
smântâna şi se adaugă morcovii
raşi. Se umplu eclerele.