Ingrediente
1. Usturoiul se feliază şi se introduce în pulpa de miel căreia i s-au făcut mici incizii.
2. Se presară apoi carnea de miel cu cimbru, sare şi piper şi se pune la cuptor cu untul tăiat cuburi
și coaja de lămâie pe lângă ea.
3. Se lasă carnea 45 de minute, întorcând-o la jumătatea coacerii.
4. Apoi, se pun bulionul desfăcut în vin şi cuburile de roşii şi se continuă coacerea încă 15 minute. Sosul se pasează apoi şi se aduce la masă.
Sursa foto:Shutterstock
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Cu colăcei și celulită! Așa arată cea mai râvnită femeie din lume! Toți o felicită pentru curajul de a se fotografia așa
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_85e846518dccf349af04776881650cc7.jpg)
Parteneri