► Ingrediente
► 300 g orez cu bobul subţire prefiert
► 300 g fasole roşie de la borcan
► 400 g ciuperci
► 2 cepe roşii
► 100 g porumb de la conservă
► un praf chili
► sare grunjoasă
► pătrunjel
► 2 linguri pastă de ardei
► piper negru măcinat
► 2-3 linguri ulei de măsline

► Preparare:
1. Se alege orezul, se spală şi se fierbe în apă cu sare.
2. Separat, se scoate fasolea din borcan, se trece printr-un jet de apă clocotită şi se lasă să se scurgă.
3. Ciupercile se curăţă, se spală şi se călesc în ulei de măsline. Se adaugă ceapa, apoi fasolea, pasta de ardei şi chili. Se potrivesc cu sare şi piper şi se bagă în cuptor.
4. Se scoate orezul, se condimentează cu chili, se adaugă porumbul dulce şi se serveşte cu sosul de fasole şi ciuperci. Se ornează cu pătrunjel.