Ingrediente:
1. Puiul se porționează, se spală și se pune într-un vas de ceramică.
2. Se așază alături ceapa tăiată peștișori, roșiile tăiate cubulețe și ardeiul tăiat fâșii.
3. Se pun și măslinele, se toarnă supa și se completează cu apă cât să cuprindă toate ingredientele. Se potrivește
gustul de sare și piper.
4. Se pune capacul peste pui și se lasă 45 de minute la cuptor. Se aduce la masă cu pătrunjel deasupra.
Sursa foto:Shutterstock
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Doi pescari au găsit o sticlă în mijlocul râului, scris din 1989. După ce l-au citit, au izbucnit în lacrimi
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri