► Ingrediente
► 2 legături morcovi cu frunze
►100 g orez
►o ceapă
►un ardei gras verde
►un păstârnac
►2 linguri făină
►o lingură ulei
►sare
► Preparare:
1. Morcovii se taie felii. Ceapa se taie mărunt, ardeiul cubuleţe şi se pun toate legumele la călit în ulei încins.
2. După ce legumele s-au înmuiat, se adaugă orezul şi o lingură de făină. Se presară sare şi se lasă puţin la călit. Se adaugă apă cât să acopere ingredientele şi se lasă la fiert.
3. După ce s-a evaporat apa, se adaugă din nou puţină, şi iar se lasă să se evapore.
4. Se lasă la fiert, până se înmoaie legumele. Se serveşte caldă, eventual presărată cu mărar.
PARTENERIATE
Redactia.ro
S-a tatuat peste tot timp de 5 ani. Chiar și în ochi! Cum arăta tânăra înainte? Era o adevărată frumusețe
Parteneri
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_db36bc26966aac9a42fa618257b9bec0.jpg)
RetetePractice.ro
Pasca fara aluat
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_1d66aedede785fcd2b4764596adadc82.jpg)
RetetePractice.ro
Cozonac fara framantare cu nuca si cacao
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_087fd5d00d7fbbff8b60aad30cd3719f.jpg)