Ingrediente
1. Ceapa curățată și spălată se taie mărunt și se pune la călit în ulei. După ce s-a înmuiat, se adaugă boiaua și se mai lasă 1-2 minute.
2. Se toarnă apa, se lasă să dea un clocot și apoi se pune mazărea.
3. Se completează cu apă și se lasă la fiert, potrivind gustul de sare și piper. Este gata când mazărea s-a înmuiat. Se servește alături de o salată de legume.
Sursa foto:Shutterstock
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_20b9f50a0f153364f48857169651af0a.jpg)
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Ce s-a ales de sotul Israelei? Liviu Arteni si-a schimbat viata! Ce a ajuns sa faca? Tot gratie Israelei
Advertorial
Zile libere în 2022. Când vor fi zile libere și sărbători naționale în 2022
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri