Ingrediente:
● 1/2 kg fasole păstăi galbenă
● 2-3 roșii foarte bine coapte
● o ceapă
● pătrunjel
● o lingură ulei
● sare
1. În ulei se pune ceapa la călit și se presară cu sare. Când aceasta s-a înmuiat, se adaugă fasolea curățată și ruptă bucăți.
2. Se lasă 2 minute, se acoperă cu apă și se lasă la fiert.
3. Când a scăzut, se adaugă roșiile fără pielițe, tăiate mărunt. Se mai lasă la fiert 10 minute și se aduce cu pătrunjel la
masă.
Încearcă și această rețetă de mancare de fasole verde
Vezi mai multe rețete cu fasole verde
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_20b9f50a0f153364f48857169651af0a.jpg)
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Ce s-a ales de sotul Israelei? Liviu Arteni si-a schimbat viata! Ce a ajuns sa faca? Tot gratie Israelei
Advertorial
Zile libere în 2022. Când vor fi zile libere și sărbători naționale în 2022
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri