Ingrediente
Pentru servit:
1. Ceapa tăiată mărunt se pune
la călit în ulei și se presară cu
sare.
2. Se adaugă dovleceii tăiaţi
cuburi mari şi se lasă 5 minute
pe foc.
3. Se adaugă orezul, se toarnă
apă şi se lasă la fiert 20 de minute.
4. Se pun roşiile, se potrivește
gustul de sare, se mai lasă
10 minute pe foc şi se aduce
la masă cu piper deasupra,
smântână sau iaurt şi verdeaţă,
după gust.
Sursa foto:Shutterstock
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
S-a aflat! Cine e designerul care a creat rochia criticată a lui Carmen Iohannis
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_85e846518dccf349af04776881650cc7.jpg)
Parteneri