Ingrediente:
● un kg ciuperci albe
● o ceapă
● 5-6 căței usturoi
● 3 linguri ulei
● 1/2 legătură mărar
● sare
● piper
● mămăligă, pentru servit
Cum prepari mâncarea de ciuperci
1. Ciupercile se curăță și se taie mărunt, atât pălăriile, cât și piciorușele. 2. Se călește ceapa tocată și, când s-a înmuiat, se adaugă ciupercile. 3. Se lasă 10 minute să se călească, se pune capac și se fierbe 10 minute. 4. Se adaugă usturoiul feliat, sarea și piperul și se mai lasă 5 minute pe foc. Se trage vasul deoparte și se adaugă mărarul. Se servește cu mămăligă.
Daca iubesti ciupercile, avem o colectie de retete de ciuperci de post!
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/28_27a589e369efcaf8e2a7aa38833b8c8c.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/28_1d4db1f0980ae424d437edb5d75eb1e0.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/28_e9b29002aeb301ebb86265e099457532.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_a9a9d42156616626d3caf66632524b89.jpg)
RetetePractice.ro
Cum prepari AFINATĂ de casă
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_f4d7d3747af31bec0243c5f7133d0791.jpg)
RetetePractice.ro
REȚETĂ SIMPLĂ de ZACUSCĂ cu vinete și ardei
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_75f7169fe850e26bb590aa5e96244099.jpg)