► Ingrediente
► o vânătă
►2 dovlecei
►2 ardei graşi
►4 linguri margarină de gătit
►sare
►piper
►verdeaţă
► Preparare:
1. Se spală vânăta şi dovleceii. Se şterg de apă sau se lasă la scurs pe un grătar, apoi se taie cuburi care se presară cu sare şi se lasă 10 minute să se scurgă.
2. Ardeii spălaţi şi curăţaţi de seminţe se taie fâşii şi, împreună cu vânăta şi dovleceii, se pun să se soteze într-o tigaie unde s-a pus margarina la topit.
3. Se amestecă cu o lingură de lemn, din când în când, să nu se lipească, se presară sare şi piper şi se servesc cu verdeaţă, după gust.
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Doi pescari au găsit o sticlă în mijlocul râului, scris din 1989. După ce l-au citit, au izbucnit în lacrimi
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri