Ingrediente

  • 500 g ciuperci proaspete
  • 2 legături ceapă verde
  • o ceapă uscată
  • 500 g cartofi noi
  • 2 ardei graşi
  • 100 g caşcaval ras
  • 2 linguri ulei
  • câteva fire pătrunjel
  • sare
  • piper
  • 1. Cartofii se fierb în apă cu un praf de sare. Se lasă 10 minute şi apoi se scurg bine.
    2. Ciupercile feliate, ceapa şi ardeii graşi se pun la călit în ulei.
    3. Se amestecă şi, după ce legumele s-au înmuiat, se trage vasul de pe foc. Se potriveşte de sare şi piper şi se pune pătrunjelul.
    4. Se amestecă toate legumele, se pun într-un vas de cuptor, se adaugă 2 linguri de caşcaval ras, se amestecă şi se dă vasul la cuptor pentru 10 minute. Se scoate, se pune caşcavalul ras rămas şi se mai lasă vasul cu legume gratinate încă 5 minute.

    Sursa foto: Shutterstock