Ingrediente

  • un pachet foi lasagna
  • 300 g carne tocată de vită
  • o lingură pastă de roșii
  • 300 ml smântână
  • o ceapă
  • 50 g unt
  • o lingură amidon
  • 50 g cașcaval
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1. Se călește ceapa în ulei și apoi se adaugă carnea, care se lasă să-și schimbe culoarea. Se presară sare și piper, se adaugă pastă de roșii și 100 ml apă și se lasă la fiert 10 minute.
    2. Între timp, se prepară sosul alb din smântână, unt, amidon, sare și piper. Se amestecă și se dă în fiert, apoi se ia de pe foc.
    3. Se așază un strat de foi de lasagna, apoi un strat de sos de carne, un strat de sos alb, iarăși paste, având grijă ca ultimul strat să fie de sos alb. Se presară cașcaval și se dă la cuptor pentru 30 de minute.

    Sursa foto: Shutterstock