Ingrediente pentru kebap în aluat:
● 500 g carne de kebap
● 400 g aluat de foitaj
● 100 g cașcaval ras
1. Carnea gata pregătită de kebap se așază pe bețișoare umflate cu apă, dacă sunt din lemn. Se pun apoi la fript pe grătarul încins 10 minute. Se scot și se lasă la răcorit.
2. Aluatul se taie fâșii, pe fiecare se presară cașcaval, se așază frigăruia și se rulează.
3. Se așază toate frigăruile într-o tavă de cuptor. Se lasă 20 de minute la copt. Se servesc cu salată, după gust.
S-ar putea să-ți placă și…
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_1142c205b6ffa563ca2293f442cad30d.jpg)
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
A aflat că soțul ei o înșală așa că s-a dus la amantă să-i ceară socoteală! Ce i-a spus amantei
Advertorial
Zile libere în 2022. Când vor fi zile libere și sărbători naționale în 2022
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri