Ingrediente
1. Carnea se curăță foarte bine la interior și exterior și se spală în mai multe ape.
2. Se pune la fiert cu apă și cubul de concentrat de legume și se lasă două ore, înlăturând spuma.
3. În două linguri de ulei se călesc un minut ceapa și usturoiul feliat și apoi se pune carnea.
4. Se toarnă vinul, eventual puțină zeamă în care au fiert inimile, sare, piper și se dă la cuptor pentru 30 de minute, să se rumenească frumos. Se aduce la masă cu verdeață.
Sursa foto: Shutterstock
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_1142c205b6ffa563ca2293f442cad30d.jpg)
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
A aflat că soțul ei o înșală așa că s-a dus la amantă să-i ceară socoteală! Ce i-a spus amantei
Advertorial
Zile libere în 2022. Când vor fi zile libere și sărbători naționale în 2022
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri