Ingrediente:

  • un iepure porționat
  • o ceapă
  • 6 căței usturoi
  • o crenguță rozmarin proaspăt
  • o conservă mare roșii în suc
  • 150 ml vin alb sec
  • un pahar apă
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • busuioc proaspat
  • 1. Ceapa curățată și tăiată, usturoiul pisat și rozmarinul se pun să se călească în ulei.
    2. Dupa ce s-au înmuiat, se adaugă carnea de iepure și se rumenește pe toate parțile. Se presară cu sare și piper.
    3. Se toarnă vinul și se lasă să se evapore, apoi se pun roșiile cu sucul lor, apa și se acoperă cu un capac.
    4. Se lasă la fiert 45 de minute, la foc mediu. Se servește cu busuioc proaspăt.

    Sursa foto:Shutterstock
    Citește mai multe rețete pe site-ul www.rețetepractice.ro