Ingrediente
- un iepure
- 1 kg cartofi noi
- o ceapă mare
- 150 g cuburi de bacon
neafumat - 3 căței usturoi
- o crenguță cimbru proaspăt
- o foaie dafin
- 100 ml vin alb sec
- 100 ml ulei
- sare
- piper
1. Ceapa tăiată peștișori și baconul se pun la călit într-o lingură de ulei.
2. Între timp, cartofii se curăță și se taie cuburi.
3. Se pune ceapa călita peste cartofi, într-un vas de cuptor. Se așază deasupra iepurele porționat.
4. Se stropește totul cu restul de ulei, se adaugă cățeii de usturoi, se pun cimbrul și foaia de dafin, se toarnă vinul, se presară cu sare și piper și se dă
vasul la cuptor pentru 50 de minute. Se stropește periodic carnea cu sosul din vas.
Sursa foto: Shutterstock
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_20b9f50a0f153364f48857169651af0a.jpg)
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Nicole Cherry se mărită! Ce rochie a ales? E o mireasă atipică! Mai rar vezi așa ceva FOTO
Advertorial
Zile libere în 2022. Când vor fi zile libere și sărbători naționale în 2022
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri