Ingrediente:

  • un iepure porționat
  • 800 g roșii în bulion
  • 600 g paste
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 tije țelină
  • 2 căței usturoi
  • rozmarin
  • 300 ml vin alb
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1. Se taie mărunt ceapa, usturoiul, țelina și morcovii și se pun la călit în ulei.
    2. Se lasă până ce ceapa devine translucidă, se adaugă carnea și se călește până ce i se schimbă culoarea.
    3. Se toarnă vinul și se lasă la fiert până se evaporă. Se adaugă roșiile, sare și piper, se acoperă și se lasă la fiert la foc moderat pentru încă 30 de minute.
    4. Se fierb pastele conform indicațiilor de pe pachet, se scurg și se aduc la masă cu sosul și carnea de iepure deasupra.

    Sursa foto:Northfoto/Colorise