Ingrediente
1. Într-o oală cu fund dublu se
încing uleiul şi untul şi se rumeneşte
carnea pe toate părţile.
2. Se scoate carnea şi se pun
ceapa şi usturoiul curățate și
tocate. Se adaugă o lingură de
apă caldă.
3. Se pune şi carnea, se toarnă
vinul şi se lasă la fiert 30 de
minute.
4. Se adaugă măslinele şi cartofii,
sare și piper, şi se lasă pe
foc încă 20 de minute.
Sursa foto:Shutterstock
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Cu colăcei și celulită! Așa arată cea mai râvnită femeie din lume! Toți o felicită pentru curajul de a se fotografia așa
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_85e846518dccf349af04776881650cc7.jpg)
Parteneri