Ingrediente
● 400 g fasole boabe
● 2 cepe
● o legătură coriandru
● 3 foi de dafin
● 2 linguri bulion
● 70 ml ulei
● sare
● piper
✽ Preparare:
1. O ceapă și coriandrul se taie
și se mixeaza cu sare și un praf
de piper. Fasolea se pune la înmuiat
în apa rece cu două ore
înainte de pregătire. Se pune
la fiert cu 1,5 litri apă, foile de
dafin și sarea.
2. Cealaltă ceapă se călește în
ulei cât să devină maronie, dar
nu arsă. Fasolea se scurge, se
păstrează 200 ml apa în care
a fiert și jumatate din fasole se
mixeaza și apoi se pune pe foc
cu ceapa și coriandrul mixat.
Se adaugă ceapa călită, apa de
la fierberea fasolei, se pune bulionul
și se mai fierbe 10 minute. Pofta bună de iahnie!
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Doi pescari au găsit o sticlă în mijlocul râului, scris din 1989. După ce l-au citit, au izbucnit în lacrimi
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri