Ingrediente: ● 300 g fasole boabe ● 500 g afumătură cu os ● 3 morcovi ● 2 rădăcini păstârnac ● 2 cepe ● 2 rădăcini pătrunjel ● o conservă mică roșii în bulion ● o linguriță cimbru
● o foaie dafin ● sare ● piper
1. Cu o seară înainte se pune fasolea la înmuiat în apă rece. A doua zi se scurge, se trece sub un jet de apă rece și se pune la fiert.
2. La 15-20 de minute după ce dă în clocot, se schimbă apa și se pune din nou pe foc. Se lasă o oră la fiert luând spuma formată, se adaugă apoi afumătura și legumele curățate, spălate și tăiate mărunt și foaia de dafin.
3. Se mai lasă la fiert o oră, se adaugă roșiile și cimbrul și se mai lasă pe foc un clocot. Se trage de pe foc și se potrivește gustul de sare și piper.
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_1142c205b6ffa563ca2293f442cad30d.jpg)
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Cristina Bălan, umilită într-o parcare pentru cei cu handicap. Ce s-a intamplat? Micuții ei erau de față
Advertorial
Zile libere în 2022. Când vor fi zile libere și sărbători naționale în 2022
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri