► Ingrediente
►500 g carne de vită tocată
►o legătură mărar
►o legătură pătrunjel
►3 căței usturoi
►o legătură ceapă verde
►un ou Pentru garnitură:
►varză de
Bruxelles
►1-2 crenguțe rozmarin
►2-3 linguri ulei
►sare
►un morcov
►4 cepe mici
►2 căţei usturoi
►piper negru
► Preparare:
1. Se pune carnea de vită tocată într-un bol și se frământă câteva minute, apoi se adaugă pe rând ingredientele pregătite: ceapa, verdeața, usturoiul zdrobit și oul.
2. Pasta de carne se condimentează cu sare și piper și se modelează hamburgerii. Se pun într-o tavă și se bagă în cuptorul încins la 180° C. După ce s-au rumenit, se scot.
3. Pentru garnitură, varza de Bruxelles se fierbe în apă cu sare, iar morcovul se călește în ulei, împreună cu ceapa și usturoiul.
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/28_e9b29002aeb301ebb86265e099457532.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/28_e1548d5f3a71926cca250c153de09339.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/28_68fe816f860e8e8b1f5fc6e4fa0d4e67.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_a9a9d42156616626d3caf66632524b89.jpg)
RetetePractice.ro
Cum prepari AFINATĂ de casă
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_f4d7d3747af31bec0243c5f7133d0791.jpg)
RetetePractice.ro
REȚETĂ SIMPLĂ de ZACUSCĂ cu vinete și ardei
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_75f7169fe850e26bb590aa5e96244099.jpg)