Ingrediente
1. Carnea pentru gulaș se taie cuburi care se trec prin făină.
2. Într-o cratiță se topește untura și se pune la călit ceapa tăiată peștișori. După ce începe să devină sticloasă, se adaugă carnea. Se lasă să se rumenească bine și apoi se pun bulionul, roșiile tăiate și usturoiul pisat.
3. Se presară boia, se toarnă vinul și supa. Se sărează și se piperează, se adaugă chimenul și ardeii. Se acoperă și se lasă să fiarbă o oră.
4. Se adaugă cartofii cuburi și se mai lasă la foc timp de o oră. Se servește cu pătrunjel.
Sursa foto:Shutterstock
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Ținuta purtată de Carmen Iohannis pe care n-a vazut-o nimeni până acum! Gafa evidentă pe care a făcut-o prima-doamnă
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri