Ingrediente:
1. Se amestecă untul moale cu zahărul, se adaugă mierea, ouale și se bate compoziția foarte bine. Se adaugă făina, sarea și praful de copt și se omogenizează totul.
2. Se marunțesc nucile și se adaugă în compoziție. Aluatul apoi se toarnă într-o formă de guguluf. Se lasă guguluful cu nuci 35 de minute la cuptor, la foc potrivit. Se încearcă totuși cu o scobitoare dacă s-a copt. Dacă scobitoarea iese curată din aluat înseamnă că prăjitura este gata.
Sursa foto:Shutterstock
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Ținuta purtată de Carmen Iohannis pe care n-a vazut-o nimeni până acum! Gafa evidentă pe care a făcut-o prima-doamnă
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri