Ingrediente:
► 300 g bacon
►600 g hrean tăiat
►2 cepe
►2 linguri pătrunjel
►300 g smântână
►150 ml lapte
►un gălbenuş
►100 g caşcaval ras
►ulei
►sare
►piper
1. Hreanul curăţat şi feliat se pune la cuptor pentru 5 minute şi apoi se aşază într-un vas de cuptor uns cu puţin ulei.
2. Într-o tigaie cu puţin ulei, se căleşte ceapa pentru două minute. Se adaugă baconul, se lasă să-şi schimbe culoarea şi apoi se adaugă hreanul.
3. Se amestecă smântâna cu gălbenuşul, laptele şi pătrunjelul, sare şi piper. Se varsă amestecul în vasul de cuptor şi se presară caşcavalul ras. Se dă la cuptor pentru
15 minute.
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
S-a aflat! Cine e designerul care a creat rochia criticată a lui Carmen Iohannis
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_85e846518dccf349af04776881650cc7.jpg)
Parteneri