Ingrediente:
Pentru servit:
1. Untul și apa se pun pe foc moderat și se amestecă. După topire se trage vasul de pe foc, se pun sarea și făina dintr-o dată și se amestecă.
2. Se pune un ou, se amestecă, se pune al doilea, se amestecă și apoi aluatul se pune direct în ulei fierbinte cu ajutorul unei seringi de bucătărie.
4. Se întorc gogoșile pe ambele părți și se scot pe șervete absorbante. Se aduc la masa cu sos de ciocolată.
Sursa foto:Northfoto/Colorise
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Doi pescari au găsit o sticlă în mijlocul râului, scris din 1989. După ce l-au citit, au izbucnit în lacrimi
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri