Ingrediente:
1. Se topește untul și în laptele călduș se desface drojdia cu jumătate din cantitatea
de zahăr. Se amestecă drojdia cu laptele și se lasă 10 minute.
2. Făina se pune într-un castron, se face
un gol, se pun ouăle, restul zahărului, untul și drojdia. Se adaugă coaja rasă de citrice, după gust.
3. Se amestecă totul până la obținerea unui aluat omogen care se desprinde de pe mâini, la nevoie se mai adaugă un pic de făină. Se lasă aluatul pentru gogoși acoperit să crească timp de două ore.
4. Din aluat se rup mici bile care se modelează sub formă de sul, se rup bucăți, se unesc la capete și, după ce sunt pregătite toate, se prăjesc în ulei încins. Se scot pe șervete de hârtie și se aduc la masă cu zahăr pudră deasupra.
Sursa foto:Shutterstock
PARTENERIATE
Redactia.ro
S-a tatuat peste tot timp de 5 ani. Chiar și în ochi! Cum arăta tânăra înainte? Era o adevărată frumusețe
Parteneri
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_db36bc26966aac9a42fa618257b9bec0.jpg)
RetetePractice.ro
Pasca fara aluat
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_1d66aedede785fcd2b4764596adadc82.jpg)
RetetePractice.ro
Cozonac fara framantare cu nuca si cacao
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_087fd5d00d7fbbff8b60aad30cd3719f.jpg)