Îmi aduc aminte cât mă codeam la supermarket pe lângă pungile de gnocchi. Habar nu aveam cum se gătesc. Prima rețetă care a ieșit cu adevărat delicioasă a fost asta!
Ingrediente
- o pungă gnocchi
- 250 g bacon afumat
- 2 gălbenușuri
- o ceapă uscată
- 300 ml smântână pentru gătit
- o lingură amidon
- 3 linguri cașcaval ras
- 20 g unt
- piper
- Într-o tigaie se topește untul, se călește ceapa și apoi se adaugă baconul tăiat foarte mic.
- Gnocchi se pun la fiert într-un litru de apă, iar smântâna și cașcavalul se pun într-o crăticioară pe foc.
- În smântână se adaugă amestecul de ceapă și bacon, se amestecă bine, se adaugă amidonul diluat cu puțină apă. Se amestcă până ce se obține un sos gros.
- Se scurg gnochii, se pun în sos, se amestecă și se pun gălbenușurile, amestecând din nou. Se aduc la masă cu cașcavaș ras deasupra.
Sursa foto:Northfoto/Colorise
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
Vedete
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Horoscop