► Ingrediente
► 4 dovlecei
►6 roșii
►o căpățână usturoi
►2-3 cartofi
►2-3 legături pătrunjel
►3-4 linguri ulei de măsline
►sare
►piper
► Preparare:
1. Se curăță usturoiul, se spală și se pisează. Se înăbușă în puțin ulei și se dă deoparte.
2. Între timp, se curăță cartofii și dovleceii, se spală și se taie cubulețe. Se pun în cratiţă și se călesc în sucul propriu.
3. În acest ghiveci nu se adaugă apă. Se condimentează cu sare și piper. Se adaugă o parte din cantitatea de pătrunjel.
4. Roșiile se opăresc, se decojesc și se taie mărunt. Se pun în cratiță și se bagă în cuptor. După ce a făcut crustă, se scoate și se servește cu pătrunjel.
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
S-a aflat! Unde e acum Prințesa Lia? S-a dus special în această țară! A comunicat cu Prințul Paul? Detalii ieșite la iveală
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_85e846518dccf349af04776881650cc7.jpg)
Parteneri