- Mâncăruri vegetale și de post, gătite românește- 19 mai. Cei care aleg hrana vegetariană sau care țin posturile de peste an vor găsi în acest volum rețete alese, descrise cu rafinament, din toate colțurile României.
- Feluri din carne gătite românește- 26 mai. Pentru cei care nu concep să gătească fără carne acest volum este exact ce trebuie. Aici vei găsi cele mai savuroase preparate care au la bază carnea.
- Bucătărie românească de sărbătoare și ceremonial- 2 iunie. Pentru cei mai mulți dintre români sărbătorile au în primul rând o conotație gastronomică. Crăciunul, Paștele, precum și sărbătorile personale din viața fiecăruia reprezintă atât momente de luminare și împăcare sufletească cât și de reunire în jurul bogatelor mese tradiționale.
- Bucate balcanice cu accent românesc- 9 iunie. Aici vei găsi mâncăruri din întreaga Peninsulă balcanică, dar cu accentele lor românești. Uneori frontiera dintre bucatele popoarelor învecinate și cele românești este greu de deslușit pentru că s-au influențat foarte mult.