Ingrediente:
- 200 g făină
- 90 g zahăr
- 130 g unt
- 60 g făină de migdale
- 30 g cacao
- 3 gălbenușuri
Pentru decor:
- bombonele
1. Cu o seară înainte de coacere se amestecă făina, zahărul, faina de migdale și cacaua. Se adaugă untul și se amestecă.
2. După obținerea unui amestec nisipos se adaugă gălbenușurile și se amestecă din nou. Se formează un aluat care se învelește în folie alimentară și se lasă 12 ore la rece.
3. Cu o oră înainte de coacere se aduce aluatul și se lasă în bucătărie pentru a ajunge la temperatura mediului ambiant. Apoi se întinde într-o foaie de 5 mm maximum.
4. Se decupează cu diferite forme și se coc. După ce se scot din cuptor, se lasă să se răcească și se decorează cu bombonele și alte ornamente, după plac.
Sursa foto: Shutterstock
Urmărește-ne pe Google News
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Vedete
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Horoscop