Ingrediente:
- 200 g făină
- 90 g zahăr
- 130 g unt
- 60 g făină de migdale
- 30 g cacao
- 3 gălbenușuri
Pentru decor:
- bombonele
1. Cu o seară înainte de coacere se amestecă făina, zahărul, faina de migdale și cacaua. Se adaugă untul și se amestecă.
2. După obținerea unui amestec nisipos se adaugă gălbenușurile și se amestecă din nou. Se formează un aluat care se învelește în folie alimentară și se lasă 12 ore la rece.
3. Cu o oră înainte de coacere se aduce aluatul și se lasă în bucătărie pentru a ajunge la temperatura mediului ambiant. Apoi se întinde într-o foaie de 5 mm maximum.
4. Se decupează cu diferite forme și se coc. După ce se scot din cuptor, se lasă să se răcească și se decorează cu bombonele și alte ornamente, după plac.
Sursa foto: Shutterstock
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_1142c205b6ffa563ca2293f442cad30d.jpg)
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
A aflat că soțul ei o înșală așa că s-a dus la amantă să-i ceară socoteală! Ce i-a spus amantei
Advertorial
Zile libere în 2022. Când vor fi zile libere și sărbători naționale în 2022
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri