Ingrediente pentru fursecuri cu nucă de cocos și glazură:

Pentru aluat:

● 100 g unt

● 25 g mălai fin
● 75 g făină de grâu
● 25 g zahăr pudră
● 50 g nucă de cocos

Pentru glazură:

● 200 g zahăr pudră

● un albuș
● câteva picături de lămâie

Pentru servit:

● 50 g nucă de cocos

1. Se amestecă untul moale cu mălaiul, se adaugă apoi făina, zahărul, nuca de cocos și se amestecă cu degetele formând, tot cu mâna, mici biluțe.
2. Se pun în tava de copt tapetată cu hârtie de copt și se presează cu dosul unei furculițe. Se coc 15-20 de minute.
3. Pentru glazură, zahărul se amestecă cu albușul și, când a devenit o pastă, se adaugă 5-6 picături de suc de lămâie.
După ce s-au răcit fursecurile, se decorează cu o furculiță trecută prin glazură și se presară cu fulgi de nucă de cocos.