Ingrediente:
1. Se amestecă făina de migdale cu zahărul
pudră și se adaugă albușurile.
2. Se amestecă ușor, se pune și lichiorul
și se amestecă din nou pentru a forma
aluatul.
3. Se rulează aluatul pe masa de lucru
presărată cu făină și se taie mici bucați.
4. Se pun bucățile în tava tapetată cu
hârtie de copt și se dau la cuptor
15-20 minute.
Sursa foto:Shutterstock
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
S-a aflat! Unde e acum Prințesa Lia? S-a dus special în această țară! A comunicat cu Prințul Paul? Detalii ieșite la iveală
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_85e846518dccf349af04776881650cc7.jpg)
Parteneri